• test 88 nebo 272 druhů potravin
  • přehledné rozlišené dobře a špatně tolerovaných potravin
  • náhrada netolerovaných potravin jinými

Potravinová intolerance je reakce imunoglobulinů IgG s částmi bílkovin, které pocházejí z konkrétních druhů potravin.  Zjednodušeně řečeno, je to snížená nebo žádná schopnost tolerovat určitý druh potravy (nebo její část). Intolerance potravin  může mít celou řadu negativních příznaků.  Na rozdíl od alergií se  tyto příznaky ale objevují po poměrně dlouhé době v řádu několika hodin či dní. Mezi nejčastější příznaky, které může způsobit nesnášenlivost některých potravin jsou bolesti hlavy, trávicí obtíže, různé kožní projevy, psychické problémy, chronická únava, problémy se spánkem, zadržování vody, bolesti kloubů, nárůst váhy, záněty horních cest dýchacích a další. Na tomto testování naše pracoviště spolupracuje se sítí laboratoří AeskuLab a s imunologickými laboratořemi Thomayerovy nemocnice.

Vlastní test se provádí z venózní krve a pomocí metody Elisa se vyhodnotí. Je vhodná pro klienty, kteří trpí výše uvedenými příznaky nebo již dlouhou dobu se snaží své obtíže neúspěšně řešit.

Máte zájem o tuto službu? Neváhejte nás kontaktovat

Chci se nezávazně objednat